Gratis strategiesessie

Let's talk!

Samen bespreken we met welke strategie jij je aanbod kan verkopen, op een manier die volledig bij jou en je onderneming past.

Zodat je een nieuwe bron van inkomsten aan je business toevoegt, zonder dat het een nieuwe bron van stress en hopen werk wordt.

Deze sessie is speciaal voor ondernemers die:

  • Een draaiend bedrijf hebben en concreet willen weten hoe een lancering voor een nieuw of al bestaand aanbod aan hun huidige strategie kan bijdragen

  • OF ondernemers die op dit moment heel veel moeite doen qua marketing, maar die al die efforts (nog) niet vertaald zien in meer sales en omzet

We hebben het over

Dit zijn enkele van de uitdagingen waar ik ondernemers persoonlijk mee help:​

“Ik heb een draaiend bedrijf met veel 1:1 tijd voor klanten, of uitsluitend een uurtje-factuurtje model. Ik ben klaar om ook een schaalbaar aanbod aan mijn onderneming toe te voegen.”

“Ik heb een fantastisch aanbod waar mijn klanten super tevreden over zijn, maar ik krijg het op dit moment maar moeilijk verkocht.”

“Ik sta voor een lancering maar zie het vooral als één grote brok werk. Ik ben op zoek naar een sterke strategie én hulp bij de uitvoering.”

“Ik post al een tijdje consistent op Instagram en er is wel interesse, maar de verkopen voor mijn aanbod blijven uit.”

“Als coach en trainer heb ik mijn kennis in een online cursus gegoten. En nu? Hoe breng ik die aan de vrouw?”

“Ik heb een succesvol aanbod waar ik meer én makkelijker van wil verkopen. Ik sta open voor alle opties: lanceren? Evergreen verkopen? Een combinatie? Let’s dig in!”

“Door met jou samen te werken, ben ik echt verliefd geworden op online verkopen, met alle psychologie en strategie die erachter zit.”

Sofie Online

PLAN JE GESPREK IN

Hieronder kan je een dag en tijdstip kiezen. Ik wil je graag ook meteen beter leren kennen, zo kunnen we er tijdens de sessie direct invliegen. Daarom volgen er na de boeking ook enkele vragen.

“Ik sta er echt van te kijken hoe we zo’n toffe lancering hebben neer kunnen zetten”

Waar ik vooral tegenaan liep was dat ik weinig ervaring heb met lanceren en daarom niet goed weet waar ik moet starten. Wat is ‘slim’ en ook wat zijn de mogelijkheden? Wat ik tot nu toe altijd deed was last-minute bedenken ‘ik ga lanceren’ zonder een écht goed plan hiervoor. Daar was ik klaar mee want het voelde altijd alsof ik maar wat aan het doen was (en dat was ook zo 😉). De resultaten waren dan wel prima maar konden véél beter met een goed plan, dat wist ik zeker.

Celine heeft me echt helemaal meegenomen in alle stappen en heeft super veel toffe ideeën ingebracht voor mijn lancering. En het fijnste vond ik nog wel dat het niet op zo’n ‘doet dit-doe dat’ manier was maar dat Celine écht oprecht keek naar wie ik ben als persoon en wat bij mij past. Ik sta er echt van te kijken hoe we zo’n toffe lancering hebben neer kunnen zetten.

Een samenwerking met Celine is echt een absolute aanrader. Celine kijkt echt naar wie jij bent als persoon en als ondernemer en komt met hele toffe en slimme ideeën waar je zelf nog niet aan had gedacht zodat jij echt fantastische lancering gaat neerzetten!

En het mooiste van alles: waar ik eerst opzag tegen een lancering kan ik nu niet wachten om te beginnen!

Ellen Bressers, Ondernemerscoach

Ontdek alles over de lancering van Ellen in deze podcastaflevering:

“Céline zorgt ervoor dat je je eigenheid kan behouden én dat er tegelijk een lancering staat die werkt”

Ik heb een cursus gemaakt over hoe je zelf een website kan bouwen en vond in het heel moeilijk om tot bij de juiste mensen te laten komen. Ik had al wat dingen geprobeerd maar merkte al gauw dat de strategie erachter helemaal niet klopte voor het verkopen van een online cursus. 

Tijdens de gesprekken die ik met Céline voerde in aanloop hiervan, merkte ik dat ze echt weet waarmee ze bezig is en besliste ik om met haar in zee te gaan.

Sindsdien heb ik een hele strategische e-mail funnel opgezet voor mijn gratis masterclass, hebben we die na een testperiode geëvalueerd en verder geoptimaliseerd, heeft ze mij in contact gezet met het beste social media advertentiebureau en lopen de ads. Ik krijg nu meerdere leads per dag en weet exact hoe ik mijn cursus aan hen kan verkopen!

Ik heb enorm veel geleerd van Celine en haar opvolging is ook top. Ze luistert echt naar je noden, ze zorgt ervoor dat je je eigenheid & authenticiteit kan behouden én dat er ondertussen een funnel of lancering klaar staat die werkt. Ik kan ze aanraden aan iedereen die online cursussen of trajecten verkoopt!

Sofie Vranckx – Online Business Buddy

Luister Sofie haar volledige ervaring met lanceren:

Klaar om van verkopen jouw super power te maken? Let’s talk!

Scroll naar boven