Reviews +

"Ik wist perfect welke stappen nodig waren, welk werk gedaan moest worden en wanneer, plus ook waarom je dat doet. Dat gaf veel rust, focus en vertrouwen."

Jessica Groeneweegen – Feel good fotografe

“Dankzij De Lanceerhub had ik een duidelijke planning en alle tools om er aan te starten. Mijn aanbod is nu gelanceerd en ik ben nu al aan de volgende lancering met De Lanceerhub gestart!”

— Romina D’Astolfo (Social media expert)

“Ik sta er echt van te kijken hoe we zo’n toffe lancering hebben neer kunnen zetten”

Waar ik vooral tegenaan liep was dat ik weinig ervaring heb met lanceren en daarom niet goed weet waar ik moet starten. Wat is ‘slim’ en ook wat zijn de mogelijkheden? Wat ik tot nu toe altijd deed was last-minute bedenken ‘ik ga lanceren’ zonder een écht goed plan hiervoor. Daar was ik klaar mee want het voelde altijd alsof ik maar wat aan het doen was (en dat was ook zo 😉). De resultaten waren dan wel prima maar konden véél beter met een goed plan, dat wist ik zeker.

Celine heeft me echt helemaal meegenomen in alle stappen en heeft super veel toffe ideeën ingebracht voor mijn lancering. En het fijnste vond ik nog wel dat het niet op zo’n ‘doet dit-doe dat’ manier was maar dat Celine écht oprecht keek naar wie ik ben als persoon en wat bij mij past. Ik sta er echt van te kijken hoe we zo’n toffe lancering hebben neer kunnen zetten.

Een samenwerking met Celine is echt een absolute aanrader. Celine kijkt echt naar wie jij bent als persoon en als ondernemer en komt met hele toffe en slimme ideeën waar je zelf nog niet aan had gedacht zodat jij echt fantastische lancering gaat neerzetten!

Ellen Bressers, Ondernemerscoach

“Door met jou samen te werken, ben ik echt verliefd geworden op online verkopen, met alle psychologie en strategie die erachter zit.”

Sofie – virtualfixer.be

“De Lanceerhub was voor mij mijn redding en een echte houvast”

Voordat ik met De Lanceerhub ging lanceren, was ik all over the place. Ik had al een aantal cursussen en coachings gevolgd, maar daar kwam zoveel informatie op mij af dat ik nog steeds niet 100% zeker wist welke stappen ik moest zetten.

Met De Lanceerhub voelde het alsof iemand letterlijk tegen mij zei: “doe nu dit en doe nu dat.” En dat vind ik er zo geweldig aan: je weet perfect waar je mee bezig bent. Je moet het niet gaan terugzoeken in een filmpje of ergens in één of ander werkboek.

De templates en scripts die je daarbovenop nog eens krijgt, maken het heel praktisch. Daardoor zet je het echt om in de praktijk en blijf je niet hangen in vage theorie. Je hebt echt alles wat je nodig hebt en ‘t is dan nog eens zo makkelijk in gebruik dat je niet anders kan dan actie nemen.

Elke Lambrecht – De Woordfabriek

“Met De Lanceerhub als blueprint focus je op het daadwerkelijk lancering in plaats van uren spenderen aan dingen waarvan je toch niet weet of ze gaan werken.”

Toen mijn eerste lancering op mijn pad kwam, had ik twee keuzes: alles zelf uitzoeken en daarvoor erg veel tijd, moeite en energie kwijtraken of zoeken naar een oplossing. Die oplossing was De Lanceerhub. Ik wist meteen dat dit was wat ik nodig had. Céline is een ontzettend fijn persoon om van te leren. Zij heeft met dit complete stappenplan alles al uitgezocht zodat ik het alleen nog maar hoef toe te passen.

Het scheelt enorm veel stress en onzekerheid. Ik wist perfect welke stappen nodig waren, welk werk gedaan moest worden en wanneer, plus ook waarom je dat doet. Het geeft veel rust, focus en vertrouwen. De Lanceerhub is zo volledig bij elke lancering weer kan je hem erbij nemen.

Ben je een ondernemer die bij een (toekomstige) lancering zelf alles tot in de puntjes uitgewerkt wil hebben? Schaf dan juist De Lanceerhub van Céline aan. Met deze blueprint kunt focus je op het daadwerkelijke lanceren in plaats van uren, dagen, weken spenderen aan een tijdsplanning met acties en werkzaamheden en dan nog niet weten of het gaat werken.

Jessica Groeneweegen, Feel good fotografe

“Het mooiste van alles: waar ik eerst opzag tegen een lancering kon ik nu niet wachten om te beginnen!”

— Ondernemerscoach Ellen Bressers

“Ik heb enorm veel geleerd van Céline en haar opvolging is ook top.”

Ze luistert echt naar je noden, ze zorgt ervoor dat je je eigenheid & authenticiteit kan behouden én dat er ondertussen een funnel klaar staat die werkt. Ik kan ze aanraden aan iedereen die online cursussen of trajecten verkoopt!

Sofie Vranckx – Virtual Fixer

“Waar ik eerst op zag tegen een lancering kan ik nu niet wachten om te beginnen!”

Waar ik vooral tegenaan liep was dat ik weinig ervaring heb met lanceren en daarom niet goed weet waar ik moet starten. Wat is ‘slim’ en ook wat zijn de mogelijkheden? Wat ik tot nu toe altijd deed was last-minute bedenken ‘ik ga lanceren’ zonder een écht goed plan hiervoor. Daar was ik klaar mee want het voelde altijd alsof ik maar wat aan het doen was (en dat was ook zo). De resultaten waren dan wel prima maar konden véél beter met een goed plan, dat wist ik zeker.

Céline heeft me echt helemaal meegenomen in alle stappen. Ik weet nu hoe lang ik ga lanceren, wat ik precies ga aanbieden, op welke manier, tegen welke prijs, eigenlijk weet ik van A tot Z nu wat ik ga doen tijdens deze lancering.

Het mooiste van alles: waar ik eerst opzag tegen een lancering kan ik nu niet wachten om te beginnen!

Ellen Bressers, Ondernemerscoach

Scroll naar boven