Reviews +

“Met De Lanceerhub als blueprint focus je op het daadwerkelijk lancering in plaats van uren spenderen aan dingen waarvan je toch niet weet of ze gaan werken.”

Toen mijn eerste lancering op mijn pad kwam, had ik twee keuzes: alles zelf uitzoeken en daarvoor erg veel tijd, moeite en energie kwijtraken of zoeken naar een oplossing. Die oplossing was De Lanceerhub. Ik wist meteen dat dit was wat ik nodig had. Céline is een ontzettend fijn persoon om van te leren. Zij heeft met dit complete stappenplan alles al uitgezocht zodat ik het alleen nog maar hoef toe te passen.

Het scheelt enorm veel stress en onzekerheid. Ik wist perfect welke stappen nodig waren, welk werk gedaan moest worden en wanneer, plus ook waarom je dat doet. Het geeft veel rust, focus en vertrouwen. De Lanceerhub is zo volledig bij elke lancering weer kan je hem erbij nemen.

Ben je een ondernemer die bij een (toekomstige) lancering zelf alles tot in de puntjes uitgewerkt wil hebben? Schaf dan juist De Lanceerhub van Céline aan. Met deze blueprint kunt focus je op het daadwerkelijke lanceren in plaats van uren, dagen, weken spenderen aan een tijdsplanning met acties en werkzaamheden en dan nog niet weten of het gaat werken.

Jessica Groeneweegen – Feel good fotografe

“Dankzij De Lanceerhub had ik een duidelijke planning en alle tools om er aan te starten. Mijn aanbod is nu gelanceerd en ik ben nu al aan de volgende lancering met De Lanceerhub gestart!”

Ik stond op het punt om mijn groepstraject te lanceren, maar dat was heel overweldigend en te veel. Ik wist in mijn hoofd hoe ik het wou, maar ik kreeg het niet op papier. Ik wist niet wat er belangrijk was en wat ik moest doen. Het was één grote chaos.

Dankzij De Lanceerhub had ik een duidelijke planning en alle tools om er aan te starten. Mijn aanbod is nu gelanceerd en ik ben nu al aan de volgende lancering met De Lanceerhub gestart!

Elke keer ik nu aan een lancering start, neem ik De Lanceerhub erbij en dan wijst de rest zichzelf uit. Grote aanrader!

Romina D’Astolfo – Instagram Coach

Luister Romina’s volledige ervaring met lanceren:

“Ik sta er echt van te kijken hoe we zo’n toffe lancering hebben neer kunnen zetten”

Waar ik vooral tegenaan liep was dat ik weinig ervaring heb met lanceren en daarom niet goed weet waar ik moet starten. Wat is ‘slim’ en ook wat zijn de mogelijkheden? Wat ik tot nu toe altijd deed was last-minute bedenken ‘ik ga lanceren’ zonder een écht goed plan hiervoor. Daar was ik klaar mee want het voelde altijd alsof ik maar wat aan het doen was (en dat was ook zo 😉). De resultaten waren dan wel prima maar konden véél beter met een goed plan, dat wist ik zeker.

Celine heeft me echt helemaal meegenomen in alle stappen en heeft super veel toffe ideeën ingebracht voor mijn lancering. En het fijnste vond ik nog wel dat het niet op zo’n ‘doet dit-doe dat’ manier was maar dat Celine écht oprecht keek naar wie ik ben als persoon en wat bij mij past. Ik sta er echt van te kijken hoe we zo’n toffe lancering hebben neer kunnen zetten.

Een samenwerking met Celine is echt een absolute aanrader. Celine kijkt echt naar wie jij bent als persoon en als ondernemer en komt met hele toffe en slimme ideeën waar je zelf nog niet aan had gedacht zodat jij echt fantastische lancering gaat neerzetten!

En het mooiste van alles: waar ik eerst opzag tegen een lancering kan ik nu niet wachten om te beginnen!

Ellen Bressers, Ondernemerscoach

Ontdek alles over de lancering van Ellen in deze podcastaflevering:

“Door met jou samen te werken, ben ik echt verliefd geworden op online verkopen, met alle psychologie en strategie die erachter zit.”

Sofie – Online Business Buddy

“De Lanceerhub was voor mij mijn redding en een echte houvast”

Voordat ik met De Lanceerhub ging lanceren, was ik all over the place. Ik had al een aantal cursussen en coachings gevolgd, maar daar kwam zoveel informatie op mij af dat ik nog steeds niet 100% zeker wist welke stappen ik moest zetten.

Met De Lanceerhub voelde het alsof iemand letterlijk tegen mij zei: “doe nu dit en doe nu dat.” En dat vind ik er zo geweldig aan: je weet perfect waar je mee bezig bent. Je moet het niet gaan terugzoeken in een filmpje of ergens in één of ander werkboek.

De templates en scripts die je daarbovenop nog eens krijgt, maken het heel praktisch. Daardoor zet je het echt om in de praktijk en blijf je niet hangen in vage theorie. Je hebt echt alles wat je nodig hebt en ‘t is dan nog eens zo makkelijk in gebruik dat je niet anders kan dan actie nemen.

Elke Lambrecht – De Woordfabriek

“Het gaf me inzicht in waar ik wanneer op moest focussen.”

Alles rond lanceren was compleet nieuw voor mij. Je hoort zoveel, je ziet zoveel waar je rekening mee houden en het werd één grote chaos in mijn hoofd. Ik ben zelf nochtans georganiseerd en gestructureerd aangelegd. Toen ik De Lanceerhub zag wist ik meteen: dit is iets voor mij en ik kocht hem meteen aan.

Ik kreeg toegang en het was meteen duidelijk wat ik wanneer zou moeten doen en in welke volgorde. Het gaf me inzicht in waar ik wanneer op moest focussen. En ik snap nu ook waarom bepaalde zaken belangrijk zijn en moeten gebeuren. Ook de templates vond ik super handig en hebben me echt geholpen om content te maken voor de lancering.

De hele toolbox heeft mij enorm geholpen om bovenop mijn full time job alles aan te pakken. Ik kon veel beter plannen en wist mijn tijd efficiënt in te richten. Het heeft mij de zekerheid gegeven dat mijn lancering goed in elkaar zat. Bij mijn volgende lancering neem ik De Lanceerhub er zeker opnieuw bij!

Shana D’Horrie, Design Your Power

“Het mooiste van alles: waar ik eerst opzag tegen een lancering kon ik nu niet wachten om te beginnen!”

— Ondernemerscoach Ellen Bressers

“Ik heb enorm veel geleerd van Céline en haar opvolging is ook top.”

Ik heb een cursus gemaakt over hoe je zelf een website kan bouwen en vond in het heel moeilijk om tot bij de juiste mensen te laten komen. Ik had al wat dingen geprobeerd maar merkte al gauw dat de strategie erachter helemaal niet klopte voor het verkopen van een online cursus. 

Tijdens de gesprekken die ik met Céline voerde in aanloop hiervan, merkte ik dat ze echt weet waarmee ze bezig is en besliste ik om met haar in zee te gaan.

Sindsdien heb ik een hele strategische e-mail funnel opgezet voor mijn gratis masterclass, hebben we die na een testperiode geëvalueerd en verder geoptimaliseerd, heeft ze mij in contact gezet met het beste social media advertentiebureau en lopen de ads. Ik krijg nu meerdere leads per dag en weet exact hoe ik mijn cursus aan hen kan verkopen!

Ik heb enorm veel geleerd van Celine en haar opvolging is ook top. Ze luistert echt naar je noden, ze zorgt ervoor dat je je eigenheid & authenticiteit kan behouden én dat er ondertussen een funnel of lancering klaar staat die werkt. Ik kan ze aanraden aan iedereen die online cursussen of trajecten verkoopt!

Sofie Vranckx – Online Business Buddy

Luister Sofie haar volledige ervaring met lanceren:

“Waar ik eerst op zag tegen een lancering kan ik nu niet wachten om te beginnen!”

Waar ik vooral tegenaan liep was dat ik weinig ervaring heb met lanceren en daarom niet goed weet waar ik moet starten. Wat is ‘slim’ en ook wat zijn de mogelijkheden? Wat ik tot nu toe altijd deed was last-minute bedenken ‘ik ga lanceren’ zonder een écht goed plan hiervoor. Daar was ik klaar mee want het voelde altijd alsof ik maar wat aan het doen was (en dat was ook zo). De resultaten waren dan wel prima maar konden véél beter met een goed plan, dat wist ik zeker.

Céline heeft me echt helemaal meegenomen in alle stappen. Ik weet nu hoe lang ik ga lanceren, wat ik precies ga aanbieden, op welke manier, tegen welke prijs, eigenlijk weet ik van A tot Z nu wat ik ga doen tijdens deze lancering.

Het mooiste van alles: waar ik eerst opzag tegen een lancering kan ik nu niet wachten om te beginnen!

Ellen Bressers, Ondernemerscoach

Scroll naar boven