Podcast Céline De Roeck

24 – Er is niets mis met uurtje factuurtje

Céline De Roeck over lanceren

“Volledig wegstappen van uurtje factuurtje is toch niet voor iedereen weggelegd?”

Ik kreeg deze vraag/opmerking spontaan naar aanleiding van aflevering #23 en het maakte meteen iets in mij los. Niet omdat ik meteen wilde beginnen roepen dat dat wel zo is, zoals veel business coaches zouden doen. Maar vooral omdat ik vind dat er absoluut niets mis is met uurtje factuurtje.

Het is niet altijd voor iedereen weggelegd om een ander business model toe te passen. Niet omdat er geen alternatieven zijn, maar omdat die alternatieven niet per se de betere keuze zijn in elke situatie.
Als lanceerstrateeg vind ik het ook belangrijk om te kijken naar welke business- en verdienmodellen, best passen bij wie jij in je business wil zijn.

Met deze aflevering wil ik wat tegengewicht brengen tegen de luide stemmen in het ondernemerslandschap, die je zeggen dat dit verdienmodel volledig achterhaald is. Want dat is volgens mij helemaal niet het geval.
Uurtje factuurtje verdient echt niet die negatieve reputatie die het nu wel heeft.

💌 Ik ben heel benieuwd wat dit onderwerp met jou doet. Laat je het mij weten via Instagram? Je vindt mij op https://www.instagram.com/celinederoeck.be/

Scroll naar boven