Van volgers naar betalende klanten door een lancering in te zetten

Doe jij alle moeite om zichtbaar te zijn op de socials en jezelf te laten zien? Maar levert dat op dit moment nog geen nieuwe klanten op?

Met een lancering verkoop je je aanbod aan je huidige publiek, zonder nóg meer content te maken of vervelende DMs te sturen.

Met deze Launch Planner (inclusief masterclass en werkboek) heb je in minder dan twee uur zicht op je volledige strategie en ken je jouw volgende stappen voor een lancering die vanaf moment één droomklanten oplevert.

Wanneer je iets verkoop, is dat ofwel via-via of door te reageren op de oproepjes in bepaalde Facebook groepen.

En elke opdracht die je richting uitkomt, ‘moet’ je aannemen om rond te kunnen blijven komen.

Ook al is die klant niet 100% een match.
Of had je net vakantie gepland.
Of besloot je nooit meer zoiets aan te nemen.

Je hebt er gemengde gevoelens bij, maar het voelt niet alsof je echt een keuze hebt.

Je zou wel willen dat nieuwe klanten spontaan contact opnemen, of meteen een gesprek inplannen via je website.

Maar je wil niet nóg meer content maken of DM’s uitsturen.

Je wil gewoon klanten voor dat ene pakket of traject dat je zó graag wil verkopen.

Het goede nieuws:
je bent er echt héél dichtbij.

Door zichtbaar te zijn en content te maken, heb je op dit moment een warm publiek.
Droomklanten die mee zijn in je verhaal en geïnspireerd zijn.

Ze herkennen zich in wat je doet en vertelt, en willen er iets mee.
Ze willen met jou samenwerken, maar ze weten het zelf nog niet.

Er zijn meer mensen klaar om in te stappen dan je zelf op dit moment beseft.
De volgende stap? Een gerichte, strategische lancering die van je volgers betalende klanten maakt.

Door zichtbaar te zijn en content te maken, heb je op dit moment een warm publiek.

Droomklanten zijn mee in je verhaal en herkennen zich in wat je vertelt.

Ze willen met jou samenwerken, maar ze weten het zelf nog niet.

De volgende stap? Een gerichte, strategische lancering die van je volgers betalende klanten maakt.

Dit is wat mogelijk is:

Lanceren = één gerichte marketingcampagne doen waarmee je meerdere plekjes van je aanbod in één keer verkoopt. 

Dé manier om al je harde marketing efforts op korte termijn te verzilveren door nieuwe klanten te tekenen.

Klinkt toch fantastisch?

Van volgers naar klanten: de volgende stap

Je hebt natuurlijk geen zin in gezichtsverlies, of moeite doen zonder resultaat.
Als je nu in het wildeweg aan je lancering start, is dat wel exact wat zal gebeuren.

Het is belangrijk dat je vanaf het begin je lancering slim uitwerkt en een lanceerplan creëert. Gelukkig is dat eenvoudiger dan je denkt!

Met de Launch Planner heb jij in no-time alle bouwstenen van je lancering bepaald. Denk aan:

✅ De fases die je tijdens een lancering doorloopt en welke content je per fase deelt

✅ Hoe lang je lancering (en elke fase) zal duren. Nét lang genoeg om de relatie op te bouwen en momentum te creëren voor véél klanten in één klap.

✅ Met hoeveel ideale klanten moet je in contact komen om je omzetdoel te behalen? En hoe ga je hen bereiken?

✅ Hoe zorg je ervoor dat je droomklanten geen nee meer willen zeggen zonder pushen of overtuigen?

In minder dan twee uur heb je zicht op je volledige strategie en ken je jouw volgende stappen.

Geen random content of cringy sales posts meer, maar één geheel dat goed voelt voor jou én voor je publiek!

Mock up van het pakketje van de Launch Planner

De Launch Planner in het kort:

Je ontvangt thuis in de brievenbus een A2 planner en werkboek, en krijgt online toegang tot de begeleidende masterclass. Met deze tools creëer je in no-time je persoonlijke lanceerplan voor het verkopen van een al bestaande of gloednieuwe cursus, training of traject.

“Ik sta er van te kijken dat ik zo’n tof plan heb kunnen neerzetten! Vroeger bedacht ik altijd last minute dat ik zou lanceren, zonder een écht goed plan hiervoor te hebben. Ik weet nu hoe lang ik ga lanceren, wat ik precies ga aanbieden, op welke manier, tegen welke prijs,… Ik weet eigenlijk van A tot Z nu wat ik ga doen tijdens deze lancering.”
Ellen Bressers
Ondernemerscoach
“Dankzij de Launch Planner van Céline kreeg ik gouden tips & tricks om meteen toe te passen. Zeker een aanrader voor ondernemers die handvaten zoeken om beter te begrijpen hoe een lancering er kan uitzien en hoe ze je voor jezelf kan neerzetten en verbeteren.”
Ina De Becker
Nexus Pursuit
"Tot voor kort leek een lancering altijd zo’n groot mistig ding waar ik voorstond, nu zijn het taken die ik kan inplannen en stappen om uit te voeren. Dankzij de Launch Planner heb ik knopen doorgehakt en dingen heel concreet gemaakt. Waardoor mijn lancering nu echt een plan is in plaats van een een verzameling aan acties. Je kan je focussen op de uitvoering van je lancering zodat je eindelijk echt resultaat haalt.”​
Hanne laenen
Natuurlijk Gezond Leven
“Ik voel me nu écht zelfzeker met mijn lanceerplan. Meteen ook de data van de verschillende fases in mijn agenda zien staan voelt zalig.”
Iris Van Loon
Podcastliefde

Voor slechts 47,- euro ontvang je:

launch planner

Al de bouwstenen van je lanceerplan op één prachtige én handige poster. Hang hem boven je bureau (of bed, waarom ook niet!) en werk met focus naar je ambitieuze doelen toe.

werkboek met oefeningen

Aan de hand van concrete en visuele oefeningen ontdek je in een mum van tijd wat die bouwstenen voor je Launch Planner nu precies zijn. Voor elke grote waas in je hoofd onmiddellijk een oplossing!

Online masterclass

In de online videotraining neem ik je mee in de wondere wereld der lanceren. Ik reik je de opties aan, jij kiest en bepaalt wat voor jou wel en niet macheert.

Ook JIJ kan je training of traject in één lancering meerdere keren verkopen. Met de simpele en visuele oefeningen in de Launch Planner ontdek je hoe dat er voor jou uitziet.

“Ik stond op het punt om mijn groepstraject te lanceren, maar dat was heel overweldigend en te veel. Ik wist wel ongeveer hoe ik het wou, maar kreeg het niet uitgewerkt. Nu heb ik een duidelijke planning en weet ik waar te starten.”
Romina D'astolfo
Instagram Coach

Ontvang jouw Planner

Ontdek hoe je je beschikbare tijd vult met klanten voor jouw favoriete cursus, training of traject in plaats van ‘omdat het moet’ elke mogelijke opdracht aan te nemen. In de Launch Planner leer je lanceren op jouw manier, en zo ontdek je de stappen die jij te zetten hebt voor een lancering die vanaf moment één droomklanten oplevert.

"Céline zorgt ervoor dat je tijdens het lanceren je eigenheid & authenticiteit kan behouden én dat je resultaat haalt met je lancering. Ik kan een samenwerking met haar aanraden aan iedereen die online cursussen of trajecten verkoopt!"
Sofie Vranckx
Virtual Fixer
“Toen mijn eerste lancering op mijn pad kwam, had ik twee keuzes: alles zelf uitzoeken en daarvoor erg veel tijd, moeite en energie kwijtraken of zoeken naar een oplossing. Die oplossing vond ik bij Céline. Ze is een ontzettend fijn persoon om van te leren. Zij heeft alles al uitgezocht zodat ik het alleen nog maar hoef toe te passen.”
Jessica Groeneweegen
Feel Good Fotografe
"Het is zot hoe Céline op een eenvoudige manier grote stappen weet uit te leggen en te kaderen. "
Lore Van der Stock
Studio Idem Dito

Hej! Ik ben Céline.

Ik geloof er in dat vrijheid als ondernemer hem niet zit in de manier waarop je werkt, maar wel in de manier waarop je verkoopt. Door een bewuste keuze te maken in hoe je aan marketing & sales doet, bepaal je wanneer en met wie je werkt. Maar vooral ook: wanneer en met wie niet.

Als lanceerstrateeg help ik ondernemers met (plannen voor) een online cursus, training of traject om de verkoopsmethode te vinden die het beste bij hen past. Ik grijp daarvoor naar mijn 6 jaar aan marketingervaring en inzichten van meer dan 25 lanceringen en doorlopende funnels. Ik deed ervaring op bij grotere bedrijven zoals Live Nation, Rock Werchter, VRT en Studio 100. Ik heb ook voor verschillende marketing agency’s gewerkt en begeleidde in de afgelopen 4 jaar meer dan 65 online ondernemers richting meer omzet.

Het is mijn missie om te laten zien hoe lanceren en verkopen met veel plezier, eigenheid en speelsheid kan. Een plan maken, uitvoeren en weer optimaliseren tot het helemaal goed zit. Met bewezen strategieën overgoten door jouw en mijn creativiteit. Samen slimmer verkopen, voor meer vrijheid!

Deze Launch Planner is mijn meest laagdrempelige offer dat zó veel waarde bevat. Je ontvangt alles wat je nodig hebt – en veel meer – om in minder dan twee uur jouw lanceerplan voor je neus te zien liggen. Zodat jij weer kan genieten – ja genieten! – van het verkopen en daarbij het ondernemerschap.

Zijn er nog vragen?

Ben jij in het ondernemerschap gestapt op zoek naar meer vrijheid en controle over je eigen agenda? Dan is de kans groot dat je dat met een business model van lanceringen kan bereiken.

Door te lanceren bepaal jezelf wanneer je verkoopt en heb je dus volledig in de hand wanneer – en voor welke van je programma’s – er klanten binnenkomen en wanneer niet.

Het is ook helemaal niet zo moeilijk  of ingewikkeld als dat het soms lijkt, én lanceren kan op alle niveau’s. Ik zou dus zeggen: probeer het eens uit! En dan sta ik graag aan je zijde met de Launch Planner.

Deze Launch Planner is specifiek ontwikkelt voor het verkopen van kennis. Als je een product verkoopt zoals kaarsen, juwelen, koffie,… dan is de strategie die ik je leer niet van toepassing voor jou.

Je krijgt meteen na je aankoop toegang tot de begeleidende online masterclass en je Planner en werkboek worden binnen de 5 dagen verzonden. Je kan dus snel verder!

De meeste ondernemers bij wie een lancering in het verleden niet goed liep, werden op een bepaald moment genekt door onzekerheden en overwhelm. De Launch Planner zorgt voor een plan en houvast waardoor je dit kan vermijden.
Je weet perfect waar je staat en welke stappen je te zetten hebt, waardoor je je niet van de kaart laat brengen en rustig doorlanceert.

Door slim met lanceringen te werken, levert jou dat op de lange termijn net heel veel op! In begin zal je wat tijd moeten investeren in het onder de knie krijgen van bepaalde dingen, maar dat is met alles zo.

Met de Launch Planner maak je je plan op in minder dan twee uur. Voor de uitvoering raad ik aan om ongeveer 4u gemiddeld per week vrij te maken, maar alles hangt af van hoe groots jij je lancering ziet. Maar waarom zou je niet klein beginnen?

Nee, die is er niet. De online begeleidende masterclass en het werkboek zijn wel heel uitgebreid en beantwoorden alle vragen die ik in het verleden rond dit topic al gekregen heb. Voor praktische vragen kan je uiteraard wel altijd bij mij terecht!

We doen het samen in de online masterclass en die neemt minder dan twee uur in beslag!

Heb je nog een andere vraag of wil je even persoonlijk checken of de Launch Planner iets voor jou is? Mail me dan via hello@celinederoeck.be of stuur een DM op Instagram @celinederoeck.be

Launch Planner Logo

Creëer in minder dan twee uur je persoonlijke lanceerplan.

En verkoop jouw cursus, training of traject in één klap aan tientallen droomklanten.

Launch Planner door Céline De Roeck
Scroll naar boven