Launch Planner Logo

Creëer in minder dan twee uur je persoonlijke lanceerplan.

En verkoop jouw cursus, training of traject in één klap aan tientallen droomklanten.

Launch Planner door Céline De Roeck

De Launch Planner is dé tool en masterclass voor ondernemers die klaar zijn om hun cursus, training of traject with a bang in de wereld te zetten.

Je ontvangt alles wat je nodig hebt om in minder dan twee uur jouw lanceerplan voor je neus te zien liggen. Zo ontdek je de stappen die jij te zetten hebt voor een lancering die vanaf moment één droomklanten oplevert.

Je ontvangt thuis in de brievenbus een A2 planner en werkboek, en krijgt online toegang tot de begeleidende masterclass. 

Dit is wat Hanne ervan vond:

"Tot voor kort leek een lancering altijd zo’n groot mistig ding waar ik voorstond, nu zijn het taken die ik kan inplannen en stappen om uit te voeren. Dankzij de Launch Planner heb ik knopen doorgehakt en dingen heel concreet gemaakt. Waardoor mijn lancering nu echt een plan is in plaats van een een verzameling aan acties. Je kan je focussen op de uitvoering van je lancering zodat je eindelijk echt resultaat haalt.”
Hanne Laenen
Natuurlijk Gezond Leven

Wil jij ook...

✅ … niet langer ‘elke opdracht’ aannemen, maar eindelijk focussen op het verkopen van de training of het traject waar je zelf energie van krijgt?

✅ … 100% achter je verkoopsmethode staan omdat je jezelf en je droomklant voorop stelt? Zonder energie te verliezen aan eindeloze DM gesprekken, salescalls en andere push strategieën die je niets opleveren?

✅ … ontdekken hoe het is om in één klap tientallen klanten tegelijk te verwelkomen voor jouw cursus, training of traject zonder dingen te doen die je niet leuk vindt?

✅ … concreet aan de slag gaan met een lanceerplan dat helemaal op maat is gemaakt voor jou en je onderneming en op het einde van de rit trots zijn op wat je hebt neergezet?

Dan is de Launch Planner wat je nodig hebt.

Lanceren = een methode van verkopen die voor ongelofelijk veel ondernemers de vrijheid oplevert waar ze zo naar op zoek zijn. Je gaat met 1 marketingcampagne meerdere plekjes van je aanbod in één keer verkopen.

Klinkt fantastisch, toch?

Mock up van het pakketje van de Launch Planner

De Launch Planner in het kort:

Je ontvangt thuis in de brievenbus een A2 planner en werkboek, en krijgt online toegang tot de begeleidende masterclass. Met deze tools creëer je in no-time je persoonlijke lanceerplan voor het verkopen van een al bestaande of gloednieuwe cursus, training of traject.

Voor slechts 47,- euro ontvang je:

launch planner

Al de bouwstenen van je lanceerplan op één prachtige én handige poster. Hang hem boven je bureau (of bed, waarom ook niet!) en werk met focus naar je ambitieuze doelen toe.

werkboek met oefeningen

Aan de hand van concrete en visuele oefeningen ontdek je in een mum van tijd wat die bouwstenen voor je Launch Planner nu precies zijn. Voor elke grote waas in je hoofd onmiddellijk een oplossing!

Online masterclass

In de online videotraining neem ik je mee in de wondere wereld der lanceren. Ik reik je de opties aan, jij kiest en bepaalt wat voor jou wel en niet macheert.

“Ik sta er van te kijken dat ik zo’n tof plan heb kunnen neerzetten! Vroeger bedacht ik altijd last minute dat ik zou lanceren, zonder een écht goed plan hiervoor te hebben. Daar was ik klaar mee want het voelde alsof ik maar wat aan het doen was (en dat was ook zo). Céline heeft me helemaal meegenomen in alle stappen en heeft voor super veel toffe ideeën gezorgd voor mijn lancering. Ik weet nu hoe lang ik ga lanceren, wat ik precies ga aanbieden, op welke manier, tegen welke prijs,… Ik weet eigenlijk van A tot Z nu wat ik ga doen tijdens deze lancering.”
Ellen Bressers
Ondernemerscoach
“Dankzij de Launch Planner van Céline kreeg ik gouden tips & tricks om meteen toe te passen. Zeker een aanrader voor ondernemers die handvaten zoeken om beter te begrijpen hoe een lancering er kan uitzien en hoe ze je voor jezelf kan neerzetten en verbeteren.”
Ina De Becker
Nexus Pursuit
“Ik voel me nu écht zelfzeker met mijn lanceerplan. Meteen ook de data van de verschillende fases in mijn agenda zien staan voelt zalig.”
Iris Van Loon
Podcastliefde

Krijg toegang tot de tools die van je moetjes-lancering een plan van aanpak maken.

Met deze Launch Planner:

✅ Bepaal jij met simpele en visuele oefeningen jouw hoogstpersoonlijke lanceerstrategie, zonder blindelings bepaalde regeltjes te volgen die niet passen bij wie jij bent. 

✅ Hak je knopen door en zet je lancering eindelijk op de agenda. Op een moment dat het strategisch slim is, maar dat ook gewoon voor jou goed uitkomt.

✅ Neem je de acties die voor jouw lancering het verschil maken: geen losse flodders meer, wel gerichte, strategische beweging in de juiste richting.

Dat alles bij jou thuis op de deurmat geleverd in de vorm van een A2 planner en werkboek, en in je mailbox in de vorm van online, begeleidende masterclass.

Ook JIJ kan je training of traject in één lancering meerdere keren verkopen. Met de simpele en visuele oefeningen in de Launch Planner ontdek je hoe dat er voor jou uitziet.

“Ik stond op het punt om mijn groepstraject te lanceren, maar dat was heel overweldigend en te veel. Ik wist wel ongeveer hoe ik het wou, maar kreeg het niet uitgewerkt. Nu heb ik een duidelijke planning en weet ik waar te starten.”
Romina D'astolfo
Instagram Coach

Ontvang jouw Planner

Ontdek hoe je je beschikbare tijd vult met klanten voor jouw favoriete cursus, training of traject in plaats van ‘omdat het moet’ elke mogelijke opdracht aan te nemen. In de Launch Planner leer je lanceren op jouw manier, en zo ontdek je de stappen die jij te zetten hebt voor een lancering die vanaf moment één droomklanten oplevert.

"Céline zorgt ervoor dat je tijdens het lanceren je eigenheid & authenticiteit kan behouden én dat je resultaat haalt met je lancering. Ik kan een samenwerking met haar aanraden aan iedereen die online cursussen of trajecten verkoopt!"
Sofie Vranckx
Virtual Fixer
“Toen mijn eerste lancering op mijn pad kwam, had ik twee keuzes: alles zelf uitzoeken en daarvoor erg veel tijd, moeite en energie kwijtraken of zoeken naar een oplossing. Die oplossing vond ik bij Céline. Ze is een ontzettend fijn persoon om van te leren. Zij heeft alles al uitgezocht zodat ik het alleen nog maar hoef toe te passen.”
Jessica Groeneweegen
Feel Good Fotografe
"Het is zot hoe Céline op een eenvoudige manier grote stappen weet uit te leggen en te kaderen. "
Lore Van der Stock
Studio Idem Dito

Hej! Ik ben Céline.

Ik geloof er in dat vrijheid als ondernemer hem niet zit in de manier waarop je werkt, maar wel in de manier waarop je verkoopt. Door een bewuste keuze te maken in hoe je aan marketing & sales doet, bepaal je wanneer en met wie je werkt. Maar vooral ook: wanneer en met wie niet.

Als lanceerstrateeg help ik ondernemers met (plannen voor) een online cursus, training of traject om de verkoopsmethode te vinden die het beste bij hen past. Ik grijp daarvoor naar mijn 6 jaar aan marketingervaring en inzichten van meer dan 25 lanceringen en doorlopende funnels. Ik deed ervaring op bij grotere bedrijven zoals Live Nation, Rock Werchter, VRT en Studio 100. Ik heb ook voor verschillende marketing agency’s gewerkt en begeleidde in de afgelopen 4 jaar meer dan 65 online ondernemers richting meer omzet.

Het is mijn missie om te laten zien hoe lanceren en verkopen met veel plezier, eigenheid en speelsheid kan. Een plan maken, uitvoeren en weer optimaliseren tot het helemaal goed zit. Met bewezen strategieën overgoten door jouw en mijn creativiteit. Samen slimmer verkopen, voor meer vrijheid!

Deze Launch Planner is mijn meest laagdrempelige offer dat zó veel waarde bevat. Je ontvangt alles wat je nodig hebt – en veel meer – om in minder dan twee uur jouw lanceerplan voor je neus te zien liggen. Zodat jij weer kan genieten – ja genieten! – van het verkopen en daarbij het ondernemerschap.

Zijn er nog vragen?

Ben jij in het ondernemerschap gestapt op zoek naar meer vrijheid en controle over je eigen agenda? Dan is de kans groot dat je dat met een business model van lanceringen kan bereiken.

Door te lanceren bepaal jezelf wanneer je verkoopt en heb je dus volledig in de hand wanneer – en voor welke van je programma’s – er klanten binnenkomen en wanneer niet.

Het is ook helemaal niet zo moeilijk  of ingewikkeld als dat het soms lijkt, én lanceren kan op alle niveau’s. Ik zou dus zeggen: probeer het eens uit! En dan sta ik graag aan je zijde met de Launch Planner.

Deze Launch Planner is specifiek ontwikkelt voor het verkopen van kennis. Als je een product verkoopt zoals kaarsen, juwelen, koffie,… dan is de strategie die ik je leer niet van toepassing voor jou.

Je krijgt meteen na je aankoop toegang tot de begeleidende online masterclass en je Planner en werkboek worden binnen de 5 dagen verzonden. Je kan dus snel verder!

De meeste ondernemers bij wie een lancering in het verleden niet goed liep, werden op een bepaald moment genekt door onzekerheden en overwhelm. De Launch Planner zorgt voor een plan en houvast waardoor je dit kan vermijden.
Je weet perfect waar je staat en welke stappen je te zetten hebt, waardoor je je niet van de kaart laat brengen en rustig doorlanceert.

Door slim met lanceringen te werken, levert jou dat op de lange termijn net heel veel op! In begin zal je wat tijd moeten investeren in het onder de knie krijgen van bepaalde dingen, maar dat is met alles zo.

Met de Launch Planner maak je je plan op in minder dan twee uur. Voor de uitvoering raad ik aan om ongeveer 4u gemiddeld per week vrij te maken, maar alles hangt af van hoe groots jij je lancering ziet. Maar waarom zou je niet klein beginnen?

Nee, die is er niet. De online begeleidende masterclass en het werkboek zijn wel heel uitgebreid en beantwoorden alle vragen die ik in het verleden rond dit topic al gekregen heb. Voor praktische vragen kan je uiteraard wel altijd bij mij terecht!

We doen het samen in de online masterclass en die neemt minder dan twee uur in beslag!

Heb je nog een andere vraag of wil je even persoonlijk checken of de Launch Planner iets voor jou is? Mail me dan via hello@celinederoeck.be of stuur een DM op Instagram @celinederoeck.be

Mock up van het pakketje van de Launch Planner

De Launch Planner in het kort:

Je ontvangt thuis in de brievenbus een A2 planner en werkboek, en krijgt online toegang tot de begeleidende masterclass. Met deze tools creëer je in no-time je persoonlijke lanceerplan voor het verkopen van een al bestaande of gloednieuwe cursus, training of traject.

Scroll naar boven