De Lanceerhub

Alles wat je nodig hebt voor het verkopen van je online cursus, training of traject, op één plek: projectplan met concrete taken, scripts, uitgebreide videomodules en meer.

We creëren samen jouw lanceerplan, en voeren het van a tot z uit. Binnenkort – na groot onderhoud – opnieuw beschikbaar.

Verkoop jij kennis en wil je je tijd vullen met klanten voor jouw favoriete cursus, training of traject? Droom je ervan om je aanbod moeiteloos aan tientallen, of zelfs honderden, droomklanten tegelijk te verkopen? Zodat je tijd en ruimte creëert voor wat er echt toe doet, zonder dingen te doen die niet passen bij wie jij bent.

Dan heb je waarschijnlijk al eens aan lanceren gedacht, maar…

  • Je bent compleet overweldigd. Je hebt wel eens een gratis masterclass gevolgd, of zelfs een cursus over lanceren gekocht. Maar als je heel eerlijk bent… Je weet nog altijd niet waar en wanneer je moet beginnen.
  • Je hebt het gevoel dat je ‘maar wat doet’ als je aan het lanceren bent. Je deelde een post op Instagram en opende een wachtlijst. Er was wel wat interesse maar een succes was het niet. Waarom zou je nog eens al die stress doorstaan?
  • Die harde verkooptechnieken zijn niets voor jou. Het past niet bij wie je bent dus liefst van al laat je ze volledig achterwege. Maar wat is het alternatief?
  • Lanceren kost je vooral veel tijd en energie, die je als ondernemer niet hebt. Je bent druk bezig met je huidige klanten en je zet jezelf altijd op de laatste plek. Is het allemaal wel echt de moeite waard?
  • Je vindt het een groot risico om zoveel van jezelf in één project te steken, waarvan je niet 100% zeker weet of het je klanten en omzet zal opleveren.

Je gelooft wel nog steeds dat het kan, en dat zo’n next level lancering de logische volgende stap is in je onderneming. Dus laten we het samen doen. Ik neem je bij de hand in De Lanceerhub.

Zet je hieronder alvast vrijblijvend op de wachtlijst, en je hoort het als eerste wanneer de vernieuwde Lanceerhub beschikbaar is.

.
“Ben je een ondernemer die bij een (toekomstige) lancering zelf alles tot in de puntjes uitgewerkt wil hebben? Schaf dan De Lanceerhub van Céline aan. Met deze blueprint focus je op het daadwerkelijk lanceren in plaats van uren, dagen, weken spenderen aan een tijdsplanning met acties en werkzaamheden en dan nog niet weten of het gaat werken.”
Jessica Groeneweegen
Feelgood Fotografe
"Ik stond op het punt om mijn groepstraject te lanceren, maar dat was heel overweldigend en te veel. Ik wist in mijn hoofd hoe ik het wou, maar ik kreeg het niet op papier. Ik wist niet wat er belangrijk was en wat ik moest doen. Het was één grote chaos. Dankzij De Lanceerhub had ik een duidelijke planning en alle tools om er aan te starten. Mijn aanbod is nu gelanceerd en ik ben nu al aan de volgende lancering met De Lanceerhub gestart!"
Romina D'Astolfo
Instagram Coach
Ik kreeg toegang tot De Lanceerhub en het was meteen duidelijk wat ik wanneer zou moeten doen en in welke volgorde. En ik snap nu ook waarom bepaalde zaken belangrijk zijn en moeten gebeuren. Ook de templates vond ik super handig en hebben me echt geholpen om content te maken voor de lancering. De hele toolbox heeft ervoor gezorgd dat ik bovenop mijn full time job alles rond kreeg. Ik kon veel beter plannen en wist mijn tijd efficiënt in te richten. Het heeft mij de zekerheid gegeven dat mijn lancering goed in elkaar zat. Bij mijn volgende lancering neem ik De Lanceerhub er zeker opnieuw bij!
Shana D'horrie
Design Your Power
Voordat ik met De Lanceerhub ging lanceren, was ik all over the place. Ik had al een aantal cursussen en coachings gevolgd, maar daar kwam zoveel informatie op mij af dat ik nog steeds niet 100% zeker wist welke stappen ik moest zetten. Toen De Lanceerhub op de markt kwam, heb ik dan ook geen seconde getwijfeld en heb ik hem meteen in pre-order aangeschaft. Dankzij de takenmanager met duidelijke tijdlijn, wist ik perfect wat eerst te doen en wat de volgende stappen waren. Het voelde alsof iemand letterlijk tegen mij zei: “doe nu dit en doe nu dat.” Je weet perfect waar je mee bezig bent.
Elke Lambrecht
Leerexpert

Oeps! De Lanceerhub is momenteel offline voor onderhoud.

Sorry, not sorry! Ik neem de tijd om achter de schermen volop aan de inhoud van De Lanceerhub te sleutelen. Zo wordt ‘ie nóg beter en completer voor jouw lancering. Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan hieronder in op de wachtlijst, en je hoort het als eerste wanneer De Lanceerhub weer beschikbaar is.

.
Scroll naar boven