Een no-nonsense stappenplan voor verkoop met resultaat

De Lanceerhub maakt van deze lancering een succes.

En van alle volgende.

Leren lanceren is het mooiste cadeau dat je je business kan geven.

Leg de ratrace stil, en breek het hamsterwiel in twee: hier maken we tijd voor je verkoop, voor je klanten én voor je vrije tijd.

Met concrete stappen, strategie in mensentaal en een antwoord op je vragen leer je al doende hoe haalbaar en herhaalbaar lanceren er voor jou uit ziet.

De lanceerhub, lanceren, Celine De Roeck

Let’s start launching •

Je bent een dienstverlener, coach of kennisondernemer. Je bent zot van je aanbod, en je klanten zijn dat ook. Maar toch wringt er iets.

Er is een manier van lanceren die bij jou past:
bij je toekomstdromen én je chilldagen.

het no-nonsense stappenplan voor jouw verkoop met resultaat
(en misschien wel de eerste cursus die je van a tot z uitvoert)

Lanceren is geen extraatje, maar de basis voor jouw volhoudbare verkoop. Het is geen opdringerige egotripperij, maar een keuze voor aparte momenten van focus op je sales, en op je klanten. Het is geen onethisch geroep, maar een antwoord op altijd-aan marketing.

Lanceren is een skill: elke keer je het doet, word je er beter in. En daarbij is De Lanceerhub jouw gids.

Met concrete stappen, strategie in mensentaal en een antwoord op je vragen leer je hier al doende hoe haalbaar en herhaalbaar lanceren er voor jou uit ziet. En hoe je aanbod de aandacht (en verkoop) krijgt die het verdient.

De lanceerhub, lanceren, Celine De Roeck

Dit is het effect van de Lanceerhub:

geweldig voor je klanten

Je bezorgt je klanten de spotlight die ze verdienen

Maak superfans van je droomklanten dankzij de waarde die je hen geeft, en het vuur waarmee je vertelt. En je bestaande klanten? Die genieten volop van je focus als de lancering afgerond. En je hun verwachtingen inlost.

geweldig voor je aanbod

Je valt op in de massa met duidelijkheid

In een markt waar het krioelt van informatie, is duidelijkheid goud waard. Vertel je publiek over wat je (fantastisch) doet, voor wie, en wanneer het te koop is. Onderschat nooit hoe geweldig het voelt voor je klant om zich 100% in een aanbod te mogen herkennen.

geweldig voor jou

Je krijgt controle over je agenda (en over je vrije tijd)

Gedaan met flipperen tussen verkoper en dienstverlener: wissel een periode van lanceren af met een periode van klanten helpen, en vind zo het ritme van jouw zone of genius.

geweldig voor je bedrijf

Je laat je business groeien dankzij data

Lanceren is een feest voor je groei: na elke verkoopscyclus heb je massa’s informatie, over wat een schot in de roos was (en wat niet) en over wie je bereikte (en wie niet). Nu heb je tijd om te evalueren en te optimaliseren voor je volgende lancering. Want de eerste keer is … nuja, zelden het hoogtepunt.

Lanceren is kiezen voor actie in plaats van reactie

Achter de schermen

Benieuwd hoe een lancering er vanbinnen uit ziet?

Luister naar het verhaal van Sofie: lanceerde zij haar Fix It Yourself Membership en deelt allll de details.

Misschien wel de eerste cursus die je van A tot Z uitvoert •

Jouw Lanceerhub

Module 1
Back to basics

Welkom in de hub! Hier geef je de komende vier maanden jouw lancering vorm, en voer je ze uit. Al doende leren op z’n best!

Module 2
Bepaal je Lanceerplan

Met een reeks praktische video’s begeleid ik je bij het doorhakken van knopen. Mijn beproefde strategieën en jouw persoonlijkheid, dat geeft vonken!

Module 3
Vul je lanceerhub

Ik toon je de weg naar je op maat gemaakte Lanceerhub in Notion, en jij doorloopt de stappen. Met elke opdracht zie je je lancering scherper, en groeit je ongeduld.

Module 4
Aanlopen en... lanceren maar!

Tijd voor het hoogtepunt: je zit nu met beide handen aan het stuur van jouw lancering. Ik blijf in de buurt, voor vragen en porties optimisme.

Module 5
Evalueren & optimaliseren

Nu je de kracht van lanceren hebt gevoeld, ben je helemaal verliefd. We analyseren de data, trekken conclusies en verlagen de drempel voor je volgende keer. Want die komt er.

Plus:

“Als je binnen twee jaar gevraagd wordt naar de gamechangers voor je business, dan wens ik je toe dat 'starten met lanceren' er één van is”

Klaar om er werk van te maken?

STAP 01

Een vliegende start

Koop De Lanceerhub en schiet onmiddellijk uit de startblokken.

STAP 02

Een behouden reis

Lanceer terwijl je leert, met 4 maanden lang begeleiding en blijvende toegang.

STAP 03

Een geweldige bestemming

Ervaar hoe lanceren zorgt voor feest in alle lagen van je bedrijf.

“Dankzij De Lanceerhub had ik een duidelijke planning en alle tools om er aan te starten. Mijn aanbod is nu gelanceerd en ik ben nu al aan de volgende lancering met De Lanceerhub gestart!”

— Romina D’Astolfo (Social media expert)

Luister naar haar volledige ervaring met De Lanceerhub

Ik maak van lanceren mijn superpower!

Levenslang toegang tot

Vier maanden toegang tot

Ik betaal in 1 keer:

€1.650

Ik betaal in 6 termijnen:

€289

Ik betaal in 12 termijnen:

€149

“De Lanceerhub was voor mij mijn redding en een echte houvast”

Voordat ik met De Lanceerhub ging lanceren, was ik all over the place. Ik had al een aantal cursussen en coachings gevolgd, maar daar kwam zoveel informatie op mij af dat ik nog steeds niet 100% zeker wist welke stappen ik moest zetten.

Met De Lanceerhub voelde het alsof iemand letterlijk tegen mij zei: “doe nu dit en doe nu dat.” En dat vind ik er zo geweldig aan: je weet perfect waar je mee bezig bent. Je moet het niet gaan terugzoeken in een filmpje of ergens in één of ander werkboek.

De templates en scripts die je daarbovenop nog eens krijgt, maken het heel praktisch. Daardoor zet je het echt om in de praktijk en blijf je niet hangen in vage theorie. Je hebt echt alles wat je nodig hebt en ‘t is dan nog eens zo makkelijk in gebruik dat je niet anders kan dan actie nemen.

Elke Lambrecht – De Woordfabriek

Benieuwd hoe De Lanceerhub er vanbinnen uitziet?
Laat mij je rondleiden.

“Met De Lanceerhub als blueprint focus je op het daadwerkelijk lancering in plaats van uren spenderen aan dingen waarvan je toch niet weet of ze gaan werken.”

Toen mijn eerste lancering op mijn pad kwam, had ik twee keuzes: alles zelf uitzoeken en daarvoor erg veel tijd, moeite en energie kwijtraken of zoeken naar een oplossing. Die oplossing was De Lanceerhub. Ik wist meteen dat dit was wat ik nodig had. Céline is een ontzettend fijn persoon om van te leren. Zij heeft met dit complete stappenplan alles al uitgezocht zodat ik het alleen nog maar hoef toe te passen.

Het scheelt enorm veel stress en onzekerheid. Ik wist perfect welke stappen nodig waren, welk werk gedaan moest worden en wanneer, plus ook waarom je dat doet. Het geeft veel rust, focus en vertrouwen. De Lanceerhub is zo volledig bij elke lancering weer kan je hem erbij nemen.

Ben je een ondernemer die bij een (toekomstige) lancering zelf alles tot in de puntjes uitgewerkt wil hebben? Schaf dan juist De Lanceerhub van Céline aan. Met deze blueprint kunt focus je op het daadwerkelijke lanceren in plaats van uren, dagen, weken spenderen aan een tijdsplanning met acties en werkzaamheden en dan nog niet weten of het gaat werken.

Jessica Groeneweegen, Feel good fotografe

Je begon niet met ondernemen omdat je graag verkoopt.

Ik wel.

Ik ben Céline De Roeck, jouw lanceerstrateeg.

Ik bouw strategieën op maat, maak stappenplannen zonder buzzwords en ik begeleid je tot je mij niet meer nodig hebt. Want je wil dat lanceren wel eens proberen, maar dan wel met de juiste voorbereiding. Zodat het zo snel mogelijk de superpower van je business kan worden, toch?

Ik maak van lanceren mijn superpower!

Levenslang toegang tot

Vier maanden toegang tot

Ik betaal in 1 keer:

€1.650

Ik betaal in 6 termijnen:

€289

Ik betaal in 12 termijnen:

€149

FAQ

Veelgestelde vragen

Je lancering zelf bestaat uit een aanloopfase en een verkoopfase. Die nemen samen al gauw 8 tot 12 weken in beslag. Hoe lang exact dat gaan we bepalen in jouw lanceerplan. Om een goede start te kunnen maken en jezelf niet te overweldigen start je daarom best een twee maanden voor je live wil gaan met je aanbod.

Dat lijkt heel lang. Dat weet ik. Maar te snel gaan is wat lanceren – en bij uitbreiding – verkopen vermoeiend gaat. Bij een lancering neem je eerst de tijd om te zaaien en daarna pas oogst je. Ga je te snel bij het zaaien? Dan zal je oogst niet veel opleveren. Wie deze tijd durft te nemen, draait gemiddeld 4x meer omzet dan wie dat niet doet. Met of zonder Lanceerhub.

Een idee voor een aanbod dat je in de wereld wil zetten, of een aanbod dat je op dit moment al hebt maar meer en efficiënter zou willen verkopen. Al de rest wat je nodig hebt, vind je in De Lanceerhub.

Heel graag! Dit is vier maanden lang inbegrepen in je traject. Tijdens de Office Hours kan je elke twee weken een korte 1 op 1 call met mij boeken. Hierdoor sta ik dicht bij jou en kan ik goed meevolgen tijdens jouw lancering.

Daarnaast zijn er tussen de Office Hours door ook maandelijkse masterclasses met Q&A en kan je via een formulier op elk moment vragen stellen waar je antwoord op krijgt in de vorm van een besloten podcast.

Je staat er niet alleen voor!

Je hebt geen voorkennis nodig van Notion om met De Lanceerhub te kunnen werken. Alles wordt gecovered in De Lanceerhub. De template zelf is heel intuïtief ingericht, je bent er zo mee weg. En als er toch iets niet duidelijk is, kan je het altijd vinden in de begeleidende video’s over De Lanceerhub én Notion.

Heb je Notion al eens uitgeprobeerd en vond je het maar niets? Weet dan dat Notion vooral in het begin uitdagend kan zijn omdat je begint met een leeg canvas. De Lanceerhub is dat allesbehalve.

Als je een sterke lancering wil doen raad ik aan om minstens ongeveer 12 uur per week hiervoor vrij te maken. Dat is anderhalve werkdag. Omdat De Lanceerhub volledig is afgestemd op het traject dat jij sowieso zal afleggen voor je lancering, kosten de tools, lessen,… je niets extra. Je zal waarschijnlijk zelfs tijd besparen door alle handige templates en doordat je alles nu goed begrijpt.

Helemaal niet. De meeste video’s zijn vooraf opgenomen en staan in de leeromgeving of in De Lanceerhub van zodra je er toegang tot krijgt. Er zijn 1x per maand live calls in groep waar je ook de replay van krijgt. Daarnaast zijn er ook om de twee weken 1:1 calls voorzien.

Zit je met vragen? Dan kan je die stellen via een online formulier zodat je ze in de call of in een besloten podcast alsnog beantwoord kan zien.

Ja en nee. Lanceren is een marketingvorm waarbij een aantal dingen belangrijk zijn. Ik zal je sowieso vragen om met een weggever te werken en een opwarmperiode is onvermijdelijk. Zonder zal je verkoop heel vermoeiend en uitputtend zijn. Maar hoe je die elementen invult, dat is helemaal up to you. Ik geef je inzicht in hoe alles werkt en waarom bepaalde zaken zo belangrijk zijn. Daardoor kan je volledig volgens je eigen waarden en creativiteit deze noodzakelijke fases invullen.

Ter zijde: het deuren-open-deuren-toe systeem is volledig optioneel. Jij mag na je lancering gerust je deuren open houden. Ik laat je dan in De Lanceerhub ook zien op welke manier je ook een doorlopende verkoop zou kunnen realiseren na je lancering zodat je aanbod niet op je website wegkwijnt.

Elke keer opnieuw kan je De Lanceerhub gebruiken. Grote aanrader! Je kan zo veel lege kopies maken als je zelf wel. Leuk weetje: er zijn op dit moment 24 verschillende lanceringen mogelijk met De Lanceerhub. Dus keuze genoeg voor deze én de volgende lancering(en)!

Dat kan zeker. Je kan kiezen voor 6 of 12 termijnen. Meer info daarover vind je hier

Je mag mij gerust een berichtje sturen via Instagram of via support@celinederoeck.be om je situatie persoonlijk af te stemmen. Ik sta klaar met eerlijke ja’s en nee’s.

Yes! Dit is vier maanden lang inbegrepen in jouw traject met De Lanceerhub. Je kan via een formulier jouw cases zoals een salespagina, e-mailflow,… insturen. Ik geef je er dan feedback op tijdens één van de live calls in groep zodat iedereen eruit kan leren. Super waardevol!

Zeer zeker. Je gaat voor je start met het verkopen van je aanbod je publiek warm maken en je enthousiasme delen over wat komt. In De Lanceerhub ga je zelf berekenen (echt super eenvoudig!) hoe lang je hiervoor best de tijd neemt, maar dit is meestal tussen 4 en 8 weken. Hoe sneller je met deze aanloopfase start, hoe sneller je kan beginnen verkopen. Wacht dus niet tot je aanbod volledig is uitgewerkt voor je aan je lancering start.

Veel klanten vertellen mij dat een lancering voor hen vroeg een “groot mistig ding” was. Het zijn de letterlijke woorden van Hanne van Hanne Natuurlijk, maar velen zeggen iets gelijkaardig: niet weten waar te beginnen, geen overzicht hebben, zich overweldigd voelen,… . De Lanceerhub zorgt ervoor dat je weet wat je wanneer moet doen. Je kan het stappenplan letterlijk volgen en de taken onderweg afvinken. Ik durf dus te zeggen: ja. De Lanceerhub gaat je over die drempel heen brengen.

“Waar ik eerst op zag tegen een lancering kan ik nu niet wachten om te beginnen!”

Waar ik vooral tegenaan liep was dat ik weinig ervaring heb met lanceren en daarom niet goed weet waar ik moet starten. Wat is ‘slim’ en ook wat zijn de mogelijkheden? Wat ik tot nu toe altijd deed was last-minute bedenken ‘ik ga lanceren’ zonder een écht goed plan hiervoor. Daar was ik klaar mee want het voelde altijd alsof ik maar wat aan het doen was (en dat was ook zo). De resultaten waren dan wel prima maar konden véél beter met een goed plan, dat wist ik zeker.

Céline heeft me echt helemaal meegenomen in alle stappen. Ik weet nu hoe lang ik ga lanceren, wat ik precies ga aanbieden, op welke manier, tegen welke prijs, eigenlijk weet ik van A tot Z nu wat ik ga doen tijdens deze lancering.

Het mooiste van alles: waar ik eerst opzag tegen een lancering kan ik nu niet wachten om te beginnen!

Ellen Bressers, Ondernemerscoach

Verkopen is geen noodzakelijk kwaad, maar een prachtige laatste stap, die met volle teugen geniet van haar moment in de spotlight.

Scroll naar boven