Gratis lanceerworkshop voor coaches & dienstverleners

in één klap meer verkopen: 6 foolproof strategieën voor een lancering die klanten & omzet oplevert

Ontdek tijdens deze gratis workshop hoe je een succesvolle lancering neerzet voor je cursus of traject.

Al meer dan 1000 ondernemers gingen je voor!

Na deze gratis workshop

ken jij de volgende stappen van jouw lancering

Je komt te weten:

De inhoud van deze workshop is gebaseerd op bijna 7 jaar marketingervaring en de inzichten van meer dan 25 lanceringen. Door mezelf en door klanten met zowel 200 als 20.000 volgers. Lanceren kan op elk niveau.

Dit is wat anderen van mijn gratis workshops vinden:

Hej! Ik ben Céline.

Ik geloof er in dat vrijheid als ondernemer hem niet zit in de manier waarop je werkt, maar wel in de manier waarop je verkoopt. Door een bewuste keuze te maken in hoe je aan marketing & sales doet, bepaal je wanneer en met wie je werkt. Maar vooral ook: wanneer en met wie niet.

Als lanceerstrateeg help ik ondernemers met (plannen voor) een online cursus, training of traject om de verkoopsmethode te vinden die het beste bij hen past. Ik grijp daarvoor naar mijn 6 jaar aan marketingervaring en inzichten van meer dan 25 lanceringen en doorlopende funnels. Ik deed ervaring op bij grotere bedrijven zoals Live Nation, Rock Werchter, VRT en Studio 100. Ik heb ook voor verschillende marketing agency’s gewerkt en begeleidde in de afgelopen 4 jaar meer dan 65 online ondernemers richting meer omzet.

Het is mijn missie om te laten zien hoe lanceren en verkopen met veel plezier, eigenheid en speelsheid kan. Een plan maken, uitvoeren en weer optimaliseren tot het helemaal goed zit. Met bewezen strategieën overgoten door jouw en mijn creativiteit. Samen slimmer verkopen, voor meer vrijheid!

Benieuwd wat het voor jou kan betekenen? Schrijf je dan in voor deze gratis lanceerworkshop.

Scroll naar boven