Gratis e-book voor ondernemende dienstverleners en coaches

5 must-haves voor jouw beste lancering so far

Ontdek hoe het voelt om jouw aanbod in één klap meerdere keren te verkopen! Pak jouw lancering met beide handen vast met dit e-book.

Je leert:

  • Hoe je in contact komt met potentiële klanten en hen klaarstoomt om te kopen

  • Welke manieren er zijn om te lanceren mét grootse resultaten, maar binnen jouw comfortzone

  • Of jouw aanbod lanceringsvatbaar is en jij dus klaar bent voor een lancering

Heb jij ook zo'n haat/liefde verhouding met lanceren?

Misschien zet jij net jouw eerste stappen in de lanceerwereld, of wie weet heb je het al eens geprobeerd maar liep het niet helemaal zoals je had gehoopt of had gewild.

Of misschien ben jij al helemaal gesetteld in jouw business en ben je op zoek naar inspiratie om nóg meer uit je marketing en je lanceringen te halen.

Alleen… hoe pak je zo’n lancering nu écht goed aan? De vraag van één miljoen. Wie weet voor jou wel letterlijk!

Is dit herkenbaar?

  • Je haalt inspiratie bij je conculega’s en mede-ondernemers, maar je hebt nog niet het gevoel dat je echt weet wat je doet.
  • De mega resultaten die je voorbij ziet komen voelen voor jou vooral nog overweldigend in plaats van inspirerend.
  • Je voelt je geen ‘echte verkoper’ en hebt geen zin om elke dag je gezicht te laten zien op stories of om dansjes te doen voor Tiktoks.
  • Je hebt geen duizenden volgers of ditto ads budget om je aanbod te promoten. Het overwhelm gevoel is compleet.

Het goede nieuws: je hoeft geen 30 reels, 3 masterclasses of 7000 posts te maken om je aanbod succesvol in de online markt te zetten.

Je moet vooral de juiste dingen doen: dat wat in jouw plaatje past.

Daarom gaan we in dit e-book op zoek naar wat dat voor jou betekent zodat je impact kan gaan maken met jouw aanbod en je lanceringen. Laat aan je droomklanten zien dat zij je nu nodig hebben, en de rest volgt vanzelf!

Na het lezen van dit e-book weet je:

De inhoud van dit e-book is gebaseerd op bijna 7 jaar marketingervaring en de inzichten van meer dan 25 lanceringen. Door mezelf en door klanten met zowel 200 als 20.000 volgers. Lanceren kan op elk niveau.

Dit is wat anderen van mijn gratis content vinden:

Hej! Ik ben Céline.

Ik geloof er in dat vrijheid als ondernemer hem niet zit in de manier waarop je werkt, maar wel in de manier waarop je verkoopt. Door een bewuste keuze te maken in hoe je aan marketing & sales doet, bepaal je wanneer en met wie je werkt. Maar vooral ook: wanneer en met wie niet.

Als lanceerstrateeg help ik ondernemers met (plannen voor) een online cursus, training of traject om de verkoopsmethode te vinden die het beste bij hen past. Ik grijp daarvoor naar mijn 6 jaar aan marketingervaring en inzichten van meer dan 25 lanceringen en doorlopende funnels. Ik deed ervaring op bij grotere bedrijven zoals Live Nation, Rock Werchter, VRT en Studio 100. Ik heb ook voor verschillende marketing agency’s gewerkt en begeleidde in de afgelopen 4 jaar meer dan 65 online ondernemers richting meer omzet.

Het is mijn missie om te laten zien hoe lanceren en verkopen met veel plezier, eigenheid en speelsheid kan. Een plan maken, uitvoeren en weer optimaliseren tot het helemaal goed zit. Met bewezen strategieën overgoten door jouw en mijn creativiteit. Samen slimmer verkopen, voor meer vrijheid!

Benieuwd wat het voor jou kan betekenen? Laat dan op deze pagina je mailadres achter en ontvang meteen dit e-book.

Scroll naar boven