De strateeg die van jouw volgende lancering een feest maakt.

In De Campagne 1:1 begeleid ik jou naar het hoogtepunt van je boekjaar.

Boekhouder blij. (En niet alleen je boekhouder.)

Let's go all in +

Lanceren is niet langer wachten op de uitnodiging, maar zelf het feest organiseren.

Met een plan dat jouw persoonlijkheid ademt, heldere briefings voor jou en/of je team en project management van idee tot succesfeestje ben ik jouw partner in crime tijdens de lancering of funnel die jouw doelen afvinkt en je grenzen verlegt.

Je breekt je hoofd over een strategie die ok is.
Maar je verdient er één die geweldig is.

“Door met jou samen te werken, ben ik echt verliefd geworden op online verkopen, met alle psychologie en strategie die erachter zit.”

Sofie – virtualfixer.be

Je bedrijf staat te springen voor een extra bron van inkomsten, maar jij bent niet te naïef om ook de valkuilen te zien.

TL;DR: je bent klaar om te verkopen, maar dan wel met de beste voorbereiding.

Laat dat nu toevallig mijn zone of genius zijn.

De Campagne 1-op-1 is mijn all-in traject voor de lancering of funnel die jouw grenzen verlegt.

Zo voelt verkopen met een lanceerstrateeg:

“Het mooiste van alles: waar ik eerst opzag tegen een lancering kon ik nu niet wachten om te beginnen!”

— Ondernemerscoach Ellen Bressers

Dit mag je van mij verwachten

Ik geef feedback over je aanbod en je prijszetting, en vertel je mijn eerlijke mening over wat jou uitzonderlijk maakt in wat je doet. Want je verkoopt niet gewoon deliverables, maar ook een unieke aanpak. En dat verdient het om in de verf gezet te worden.

Ik luister naar jouw ambities en ervaringen voor je lancering of funnel, en bepaal de strategie die jouw persoonlijkheid én je business als gegoten zit.

Ik stel een lanceerplan op jouw maat op, dat ik je twee weken na onze kick-off in detail toelicht. Zo krijg je een overzicht van start tot finish, en voel je de (goede!) spanning stijgen.

Ik maak een projectplan met concrete acties en leg timings en deadlines vast. Ik leg taken neer bij wie ze gaat uitvoeren, en voorzie dat iedereen gebrieft is.

Als je nog een freelancer of onderneming zoekt voor een afgelijnde opdracht, dan spreek ik mijn netwerk aan voor de beste partners.

Tijdens de lancering sta ik in contact met jou en je volledige team via WhatsApp, mail en Notion. We spreken elkaar bovendien elke twee weken in een grondige call.

Het hele traject lang ben ik klankbord voor je ideeën en twijfels, als een mentor met 4+ jaar ervaring in verkopen. Ik heb een helikopterview over wat we samen creëren: je staat er niet alleen voor.

Dit verwacht ik van jou (of je team)

Misschien heb je een kant-en-klaar aanbod, of misschien enkel nog maar een idee. Het allerbelangrijkste is dat je me oprecht kan vertellen wat jouw motivatie is om het te verkopen.

Je gaat in gesprek met je doelgroep.

Je schrijft alle copy, maakt webpagina’s aan en creëert back-end systemen (of je besteedt dit uit); je kan rekenen op op mijn databank van templates en scripts, op mijn persoonlijke briefings vooraf en op feedback nadien.

Je beheert eventuele advertenties (of besteedt ze uit).

Je voert de taken uit waar we samen over beslist hebben, binnen de afgesproken timing. Ik zit niet achter je veren; ik begeleid je met positiviteit en aanmoediging. Ik veroordeel je prestaties of eerder gemaakte keuzes niet.

Je bent verantwoordelijk voor de resultaten. Ik start enkel samenwerkingen waarbij ik geloof in een mooie ROI, en een terugverdiende investering, maar daarover geef ik geen garanties.

De Campagne gaat niet enkel om de gedraaide omzet, maar ook om de levenslange skills rond verkopen die je al doende aanleert.

Je hebt hoge verwachtingen van onze samenwerking en gaat samen met mij all-in om van je lancering of funnel een succes te maken. Je staat open voor advies en voor opbouwende feedback.

Ik ben vlak naast je, (minstens) drie maanden lang

Kijk, ik weet dat je een neus hebt voor dingen die te mooi zijn om waar te zijn. Dat is waarom ik graag met jou wil werken: omdat je weet dat het werken wordt.

Je weet dat doorlopend lanceren vooral makkelijker lijkt omdat het veiliger is, en je het (iets te goed) kent.

Je weet dat twee maanden voorbereiding nu lang lijkt, maar dat je anders binnen zes maanden terug aanklopt omdat rap-rap gaan mislukt is.

Dit is mijn antwoord:

IK ZORG VOOR DE STRATEGIE NAAR JOUW SUCCES

We vertalen je grote visie naar de strategie die jou op de radar van je klanten zet.

IK MAAK EEN LANCEERPLAN- & PROJECTPLAN VOOR GERICHTE ACTIE

Ik stel op en coördineer, jij en je team voeren uit als een geoliede machine

IK BEN JE LANCEERSTRATEEG, ALTIJD DICHTBIJ

Jij pakt het podium en schittert, ik geef advies en motivatie vanuit de coulissen.

Niemand wordt geboren met een talent voor verkopen.
De enige manier om er geweldig goed in te worden, is door te het te doen.

Ik ben Céline De Roeck, al vijf jaar lanceerstrateeg.

Ik weet wat het is om je verkoop belangrijk te vinden, en er tegelijk ook weerstand rond te voelen. Two things can be true at once.

Al vijf jaar werk ik met ondernemers met verschillende karakters, uit verschillende branches, met bedrijven van verschillende groottes.

Ze komen bij mij omdat ze een klik maakten, in hun hoofd, om verkopen belangrijk te vinden. En terwijl ik naast hen loop, maken ze opnieuw een klik, in hun zelfvertrouwen, omdat ze zich thuis voelen in hun nieuwe beslissing. En hun verkoop de aandacht en tijd krijgt die ze verdient.

Die twee kliks, die gun ik jou ook. Laat ons samen van jouw verkoop je superpower maken.

“Ik sta er echt van te kijken hoe we zo’n toffe lancering hebben neer kunnen zetten”

Waar ik vooral tegenaan liep was dat ik weinig ervaring heb met lanceren en daarom niet goed weet waar ik moet starten. Wat is ‘slim’ en ook wat zijn de mogelijkheden? Wat ik tot nu toe altijd deed was last-minute bedenken ‘ik ga lanceren’ zonder een écht goed plan hiervoor. Daar was ik klaar mee want het voelde altijd alsof ik maar wat aan het doen was (en dat was ook zo 😉). De resultaten waren dan wel prima maar konden véél beter met een goed plan, dat wist ik zeker.

Celine heeft me echt helemaal meegenomen in alle stappen en heeft super veel toffe ideeën ingebracht voor mijn lancering. En het fijnste vond ik nog wel dat het niet op zo’n ‘doet dit-doe dat’ manier was maar dat Celine écht oprecht keek naar wie ik ben als persoon en wat bij mij past. Ik sta er echt van te kijken hoe we zo’n toffe lancering hebben neer kunnen zetten.

Een samenwerking met Celine is echt een absolute aanrader. Celine kijkt echt naar wie jij bent als persoon en als ondernemer en komt met hele toffe en slimme ideeën waar je zelf nog niet aan had gedacht zodat jij echt fantastische lancering gaat neerzetten!

Ellen Bressers, Ondernemerscoach

Jouw investering in De Campagne

We starten met 3 maanden begeleiding.

Ik betaal in 1 keer:

€5.000

Ik betaal in 3 schijven:

3x €1.850

Voor bijkomende maanden betaal je € 1.850 per maand

Zo gaan we van start

Duidelijkheid boven.

STAP 01

BOEK JE gratis strategiesessie

en krijg mijn visie op je lancering

STAP 02

TEKEN IN OP MIJN AANBOD

en vul je brand briefing in

STAP 03

VERTEL ALLES IN DE KICK-OFF SESSIE

en ontvang je lanceer- en projectplan op maat

STAP 04

GENIET VAN DE FOCUS EN ENERGIE

en word geweldig goed in verkopen

“Ik heb enorm veel geleerd van Céline en haar opvolging is ook top.”

Ze luistert echt naar je noden, ze zorgt ervoor dat je je eigenheid & authenticiteit kan behouden én dat er ondertussen een funnel klaar staat die werkt. Ik kan ze aanraden aan iedereen die online cursussen of trajecten verkoopt!

Sofie Vranckx – Virtual Fixer

Het begint allemaal met jouw unieke verkoopsstrategie.

Scroll naar boven