Daar klinken we op!

Zo leuk dat jij met de Launch Planner aan de slag gaat! Op naar meer impact en omzet maken met je cursus, training of traject. Je ontvangt zo meteen je factuur, de toegang tot de online masterclass en meer info over je pakketje via mail.

Als je ook voor de Sales Template of de Launch Proof Business masterclass hebt gekozen, ontvang je hier aparte mailtjes voor.

Ik ben in ieder geval super blij om je in de Launch Squad te verwelkomen! Dank je wel voor je aankoop, en natuurlijk: proficiat!

Veel succes én plezier onderweg naar jouw lancering!

Deel dit avontuur ook op je Stories en tag mij. Want dan maak je kans op een gratis planscan waarin ik jouw lanceerplan volledig onder de loep neem. Je ontdekt hieronder meer!

Win een gratis planscan t.w.v. 97 euro

Per 10 verkochte exemplaren van de Launch Planner geef ik één gratis planscan weg. Het enige wat je moet doen om kans te maken, is op je Stories delen dat je een lancering aan het uitwerken bent en mij daarin taggen.

In zo’n planscan stuur jij jouw plan naar mij door en geef ik je persoonlijke feedback en tips. Ik zie vaak nog kansen die je zelf nog niet benut hebt, of ik kan er nog wat clutter uithalen waardoor je mega gefocust aan je lancering start.

Deze actie is een win-win voor ons beide: dankzij jouw Story komt mijn onderneming in contact met andere ondernemers die ik kan helpen bij hun lancering. Maar het is ook super slimme marketing voor jezelf! Het is belangrijk dat jij tijdens het lanceren jouw publiek warm maakt, daar vertel ik je ook meer over in de Launch Planner. Door nu al op je Stories te delen waar je mee bezig bent, maak je je volgers benieuwd en zullen ze meer willen weten over het aanbod dat je binnenkort lanceert.

Ik geef per 10 verkochte Launch Planners één planscan weg. De kans is dus heel groot dat je wint. Je maakt kans door gelijk wat over jouw lancering te delen, zolang je mij tagt. Je maakt dubbelkans als je ook effectief de Launch Planner daarin noemt of toont.

Veel succes!
Céline

Scroll naar boven